Adverteren op GriekenlandVakantieland.nl

Sinds 2004 is Griekenland Vakantieland bezig het meest complete overzicht in het Nederlands taalgebied samen te stellen over Griekenland . Dat deze inspanning gewaardeerd wordt blijkt uit het snel stijgende bezoekersaantal van de site.

De doelgroep van deze website is de vakantieganger en emigrant naar Griekenland in het Nederlandse taalgebied: Er zijn wereldwijd meer dan 23 miljoen Nederlandstaligen.

U kunt op een voordelige wijze meeprofiteren van het sterk groeiende bezoekers aantal. Door een advertentie op Griekenland Vakantieland kunt u de doelgroep bereiken die in uw product of dienst geïnteresseerd is. Door te adverteren in een specifieke rubriek komt u nog gerichter in contact met mensen die belangstelling hebben voor uw aanbod.

Op alle pagina’s van thema’s, recepten en plaatsbeschrijvingen, totaal zo’n 200 pagina’s, is reclameruimte te vergeven. Uw aanbod kan op diverse manieren worden opgenomen op Griekenland Vakantieland. Van eenvoudige tekstlink op één pagina, tot een opvallende banner of button op alle pagina’s.

Voor bedrijven of particulieren die zich richten op reizigers of emigranten naar Griekenland, is dit de perfecte plek om zichzelf te tonen!

We behouden ons het recht voor om aanmeldingen te weigeren zonder opgaaf van redenen.

Een van de eenvoudigste manieren waarop advertenties op onze website worden weergegeven is via het Adwords programma van Google. U kunt onze website selecteren onder “plaatsingstargeting”. Met plaatsingstargeting kunnen AdWords-adverteerders specifieke advertentieplaatsingen kiezen en waar ze hun advertenties willen weergeven.

Uiteraard kunnen we ook maatwerk leveren. Dan geldt: Neem even contact op! Klik hier voor nadere informatie of opdracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *