Vakantiehuisjes

Home > Vakantiehuizen

In Griekenland is tot in de kleinste plaats onderdak bij particulieren te vinden. Overal worden (tenminste in de gebieden waar ze enigszins op toeristen zijn ingesteld) vakantiewoningen en appartementen te huur aangeboden. Hieronder treft u een overzicht van aanbod van vakantiehuizen in Griekenland van Particulieren en enkele aanbieders.

[display_filter store=”2″][display_pages store=”2″][user_pages store=”2″][user_sort store=”2″]
[display_multi store=”2″]
[display_pages store=”2″][user_pages store=”2″]

Opmerking 
Op vakantie gaan in een vakantiehuis via Griekenland Vakantieland betekent écht kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. U huurt via Griekenland Vakantieland een vakantiehuis van een particuliere eigenaar. Deze eigenaar is trots op zijn land, zijn dorp, zijn culturele en culinaire tradities en hij is blij dat u vanuit zijn vakantiehuis van dit alles komt genieten. U zult bij veel vakantiehuizen dan ook verbaasd staan over de gastvrijheid waarmee u wordt ontvangen.

Wilt u ook uw organisatie hier toevoegen? Lees meer op Adverteren

Eén gedachte op “Vakantiehuisjes

  1. Carla Mol

    Wanneer is binnenkort? Ik zoek voor 2 paren, (middelbaar en gezond) en 2 poezen en 1 hondje, op Kreta, 2 huurhuisjes voor lange termijn. Het liefst vrijstaand, in de buurt van een dorp, dus niet in een toeristengebied. Wij zijn ons aan het oriënteren om volgend jaar definitief op Kreta te gaan wonen. Mijn partner en ik wonen nu ruim 20 en 13 jaar op Tenerife en mijn vrienden wat korter. Wij willen onze eigen inboedel meenemen. Ik hoop dat u wat ideeën heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *