Campings

Home > Camping

Griekenland heeft meer dan 340 campings met 30.000 staanplaatsen. Op nagenoeg alle terreinen zijn toiletten, drinkwater, douches, elektriciteit, eerste hulp, kluisjes voor uw waardepapieren en een bewakingsdienst (24 uur) aanwezig. Stroomaansluitingen zijn er op alle campings, met maximale stroomsterkte tussen de 6A en 10A. Vrijwel alle campings hebben een restaurant.

Niet alle campings zijn geschikt voor overwinteraars, vraag daar dus naar als dart uw belangstelling heeft. Een goede camping is het hele jaar geopend, biedt ook in de winter voorzieningen en heeft voldoende vermogen voor de stroomaansluiting.

De Griekse campings hebben in het algemeen vrij kleine plaatsen, veelal zo’n 60 vierkante meter. Buiten het hoogseizoen hoeft dit niet zo’n bezwaar te zijn, omdat dan vrijwel alle campings matig bezet zijn.

Op enkele uitzonderingen na staan de sanitaire voorzieningen op een, in vergelijking met Nederland en Vlaanderen, niet al te hoog niveau. Defecte kranen en niet afsluitbare deuren komen regelmatig voor. Soms laat de warmwatervoorziening het afweten.

De volgende campings kunt u online boeken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *