Stalis

Plaatsen > Stalis

Halverwege Iraklion en Aghios Nicolaos, tussen de plaatsjes Hersonissos en Malia, ligt de baai van Stalis. Het is een toeristisch dorpje dat hoofdzakelijk uit één lange hoofdweg bestaat. Aan deze weg bevinden zich tevens de meeste winkels, restaurants en bars. In het plaatsje vindt u naast een mooi zand- en kiezelstrand ook een afwisselend uitgaansleven. 

Stalis is een kleine, moderne vakantieplaats in de mooie baai van Stalis. U vindt hier naast een mooi zand- en kiezelstrand ook een keur aan gezellige tavernes, winkels en een afwisselend uitgaansleven. In het plaatsje zijn tennis, minigolf, fiets- en mountainbikeverhuur mogelijk.
Aan het strand zijn veel watersportmogelijkheden aanwezig, waaronder: waterskiën, jetskiën, duiken, parasailing en waterfietsen. Verder kunt u een waterscooter, motor/speedboot en banana/tube huren.

Het strand is gelegen aan de rand van Stalis. Het is een lang zandstrand met geleidelijk aflopende zeebodem en met uitzicht op Hersonissos. U vindt hier veel strandbars, terrasjes, ligstoelen, ligbedden en parasols. Er zijn ook douches en toiletten aanwezig.

In Stalis vindt u busstation, taxistandplaats, tankstation en bankautomaat. Tevens vindt u hier het toeristentreintje dat van Malia en Stalis naar Hersonissos rijdt. In het plaatsje kunt u ook de motor, scooter, fiets en mountainbike huren. Parkeermogelijkheden bij het strand en bij het centrum zijn gratis. 

Stalis is een moderne badplaats heeft alle ingrediënten in huis voor een fijne strandvakantie. Een prachtig zandstrand, dat geleidelijk af loopt in zee, speeltoestellen voor kinderen en faciliteiten als ligbedden, parasols en douches. Achter het strand liggen gezellige terrassen, bars en restaurants.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *