Gezondheidszorg

Thema’s > Gezondheidszorg

Een deel van de tekst die u hier wellicht eerder aantrof, is verwijderd wegens auteursrechtinbreuk. Wij hadden deze zonder toestemming overgenomen van Mister Media B.V. (www.mistermoney.nl).

De medische voorzieningen in Griekenland zijn over het algemeen goed, het kwaliteitsniveau van de gezondheidsinstellingen is echter beduidend minder dan in Nederland. Wij raden u aan een volledige reisverzekering af te sluiten voor u naar Griekenland reist.

Het verdient aanbeveling om voor een langer verblijf, of werkzaamheden in Griekenland in Nederland een deugdelijke ziektekostenverzekering af te sluiten. Het Griekse  ziekenfonds IKA biedt een beduidend mindere dekking als het ziekenfonds in Nederland. Een aanvullende ziektekostenverzekering kan de keuze tussen de (in kwaliteit) verschillende gezondheidsinstellingen vergroten.

In Griekenland is het gebruikelijk om het toiletpapier na gebruik in de daarvoor bestemde pedaalemmertjes te gooien. Het rioleringssysteem zal snel verstopt raken, indien u het papier in het toilet zult gooien. Het is even raar in het begin, maar het went snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *