Rondreizen

Groep of Individueel
In de categorie rondreizen zijn twee categorieën te onderscheiden. Bij een reis die aangeduid wordt als een ‘groepsreis’ ga je onder begeleiding van een gids/reisbegeleider op stap. Boek je een reis die in de ‘individuele’ categorie valt dan zul je alleen – of met je eigen medeboekers – een vooraf bepaalde route afleggen. Meestal kun je groepsreizen alleen op bepaalde data boeken en kun je bij het reserveren van een individuele reis kiezen uit veel meer verschillende vertrekdata.

Kant-en-klaar of doe-het-zelf ?
Uiteraard kun je ook zelf je rondreis samenstellen. De ingrediënten hiervoor kun je op Griekenland Vakantieland naar keuze mengen. Vliegtickets, hotels, pensions, campings, huurauto enz. Te bezoeken locaties zoekt u bij elkaar in de uitgebreide “Informatie per plaats”. Uiteraard is dit veel werk en moet je maar afwachten of het geheel zal verlopen zoals je dat verwacht had. Zeker als u het land, de cultuur en de (staat van de) wegen niet kent is dit niet aan te bevelen.

Overwinteren
De zuidkust van Spanje en Portugal biedt een uitstekende plek om de gure wintermaanden van Nederland te ontlopen. Tijdens deze ACSI Caravan & Camper Reizen verblijven de deelnemers op slechts één of twee campings. Met uitzondering van de heen- en terugreis die in etappes wordt afgelegd. Eenmaal op de plaats van bestemming kunt u heerlijk genieten van het zachte weer én van het gezelschap van uw reisgenoten.

Nieuwsgierig geworden naar deze vorm van georganiseerde groepsreizen met uw eigen caravan of camper? Stel uw vragen hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *