Kaaspasteitjes – Tyropita

Recepten > Kaaspasteitjes Tyropita

Ingrediënten

Bereidingswijze:

  1. Over voorverwarmen op 150 graden.
  2. Rasp de feta en voeg er een beetje zout en peper aan toe (pas op, sommige Feta is al zout van zichzelf).
  3. Voeg hier ook een rauwgeklopt ei aan toe.
  4. Zorg dat het bladerdeeg vierkant is (ongeveer 10 bij 10 centimeter)
  5. Doe op het bladerdeeg een eetlepel geraspte feta, vouw het nu dubbel (in een driehoek staat leuk).
  6. Smeer op de bovenkant een laagje eigeel.
  7. Doe de kaaspasteitjes op een bakplaat en zet ze in een hete oven ongeveer 150 graden laat ze nu ongeveer 25 minuten bakken (tot ze licht bruin zijn

Kaaspasteitjes kunnen warm en koud gegeten worden.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *