Vissoep – Psarósoupa

Recepten > Vissoep – Psarósoupa

Recept voor 5-6 personen

Ingrediënten:

  • 1250-1500 gr vis
  • gehakte peterselie
  • 8 koppen water
  • zout en peper
  • 2 grote in plakken gesneden uien
  • ½ kop olijfolie
  • 2 stukken gesneden wortels
  • 4 middelgrote in stukken gesneden aardappelen
  • 2 gehakte stengels selderij

Bereiding

  1. Maak de vis schoon en was ze. Snijd ze in dikke plakken.
  2. Doe het water in een pan en breng het aan de kook.
  3. Voeg de groenten toe (behalve de aardappelen), het zout, de peper en de olijfolie. Laat het 45 minuten koken.
  4. Voeg nu de de stukken vis en de aardappelen toe en laat de soep 15 minuten op laag vuur sudderen.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *